HOP ON HOP OF

tussen brouwerijen en foodtrucks

Het grootste overdekte speciaalbier- en foodtruckfestival van de Benelux komt weer naar Breda. Op 8, 9 en 10 april 2022 zal voor de derde keer het Hop On Hop Off Festival plaatsvinden in de Kunstijsbaan. Hop On Hop Off is ‘the-place-to-be’ voor iedereen die iets heeft met speciaalbier en goed eten. Met meer dan 400 bieren van 50 brouwerijen uit binnen- en buitenland kan je altijd iets van jouw gading vinden. Of je nu van fris en fruitig houdt of juist meer van diep en donker, je komt altijd aan je biertrekken. Ongeveer de helft van de deelnemende brouwers heeft nog niet eerder op het festival gestaan. Sommige brouwerijen zullen met een exclusief bier komen. Veel brouwers nemen een nieuw brouwsel mee naar Breda.

Foodtrucks en entertainment
Bij heerlijke biertjes hoort natuurlijk goed eten. Ongeveer 20 foodtruckondernemers bereiden de lekkerste gerechten, live op locatie. Aan zowel de vleeseter als de ‘vleesvermijders’ wordt gedacht, er is een ruime keus in maaltijden met en zonder vlees.

En er is meer! Het festival is voor jong én oud. Met livemuziek, theater, masterclasses, foodpairing en entertainment biedt Hop On Hop Off Festival meer dan genoeg vermaak op de ruim 14.000 m² van de Kunstijsbaan. Kinderen kunnen hun lol op met diverse activiteiten zoals kleuren, schminken, knutselen en een springkussen. Kortom, volop vertier voor iedereen.

Locatie en bereikbaarheid
De Kunstijsbaan is een voor de Benelux unieke en grote (half)overdekte locatie voor een speciaalbierfestival. De locatie is goed bereikbaar per auto (die je bovendien gratis kunt parkeren), maar we adviseren iedereen zoveel mogelijk te voet, per fiets of het openbaar vervoer te komen. Een pendelbus brengt en haalt bezoekers vanaf het station Breda (en vice versa).

Ga voor meer informatie naar: www.hoponhopofffestival.com of kijk op Facebook of Instagram.

Deel dit artikel:

Zelfde categorie

Recente artikelen

Misschien vind je dit leuk

Advertentie
Bier Passie Weekend