Bier Grand Cru
Hops ’n More
Craft Bottle Shop
Die '*' Corona heeft niet enkel nadelen ... veel viel stil waardoor tijd vrij kwam om (te) veel na te denken. Dat was ook het geval voor Jelle Suply en Koen Kostermans. De twee bierliefhebbers zitten al langer met plannen om een leuk bierplekje te creëren in het Leuvense en met de tijd die ze plots vrij zagen komen, kwam alles in een stroomversnelling. Maandag is hun nieuwe bottle shop zonder al te veel kabaal open gegaan. Komend weekend gaan ze iets luider roepen dat ze nu open zijn.

Het is niet de eerste bottle shop in Leuven, maar bij Hops ’n More Craft Bottle Shop ligt de focus niet enkel op Belgisch noch op bier. Bier zal het leeuwendeel uitmaken met een eigenzinnige selectie speciaalbieren, maar ze gaan ook andere (niet)-alcoholische dranken zoals cider, mede, kombucha,… uit binnen- en buitenland aanbieden. Tevens voorzien ze in de mogelijkheid om verse tapbieren die in kleinere oplage zijn gebrouwen, te laten inblikken.  Zo kun je on the go een versgetapt bier meenemen voor thuis of onderweg. Een uniek concept in Leuven.

Voorlopig start Hops ’n More met een winkelconcept, maar in de toekomst hopen ze ook workshops en proeverijen te organiseren en willen ze een horeca licentie bekomen om degustatie ter plaatse mogelijk te maken. Een frisse wind in het Leuvens bierlandschap. We wensen ze veel succes toe en dat de wind kan blijven aanwakkeren en nog lang verder blazen.

Hops’n More – Parijsestraat 27 te Leuven – www.hopsnmore.com