Bier Grand Cru
Ice Ice Breaker
Stadshaven Brouwerij Rotterdam lanceert winterbier Icebreaker
Stadshaven Brouwerij en George Cocktails & Food hebben de handen ineen geslagen voor een bijzondere fearless samenwerking in kerstsferen. Met trots lanceert Stadshaven Brouwerij zondag 19 december de ‘Icebreaker’; een (limited edition) donker winterbier gebrouwen met sinaasappel, kaneel, gember en korianderzaad. Deze lancering zal plaatsvinden in het midden van de stad, tijdens het evenement ‘Whats Brewin’ op het winterterras van George Cocktails and Food.

Oh baby it’s cold outside! Waar staal en ijs elkaar ontmoeten, breekt de smaak van dit ambachtelijke brouwsel uit! Voel de vrijheid in Arctisch gebied op het dek met dit ambachtelijk gebrouwen winterbier met sinaasappel, kaneel, gember en korianderzaad. Of warm binnen, dat kan natuurlijk ook. Een ding is zeker, dit donkere winterbier leent zich uitstekend voor de koude en stormachtige maanden en breekt in ieder geval elk gesprek. Zo ook het gesprek tussen Stadshaven Brouwerij en George Food & Cocktail. De liefde en aandacht van het vak van beide horecazaken hebben zij laten samensmelten in dit ‘Whats Brewin’ evenement.

Een gezamenlijke koers varen. Juist nu!

De unieke samenwerking tussen deze prachtige, relatief nieuwe Rotterdamse horecazaken kent zijn oorsprong bij de ‘niet lullen maar poetsen’-mentaliteit van beide bedrijven. Beide zaken mogen dan ‘new kids on the block’ zijn, juist nu zagen de brouwerij en de cocktailbar een kans om dit evenement te lanceren, in een onzekere tijd waarin verbinding zo hard nodig is. Beide bedrijven sleepten, in hun relatief korte bestaan, al een nominatie in de wacht voor de Entree Awards in de categorie ‘Best Hospitality Concept’ (Stadshaven Brouwerij) en ‘Best New Cocktail Bar’ (George Cocktails & Food).

Whats Brewin

Het ‘Whats Brewin’-evenement vindt zondag 19 december plaats van 13.00 uur tot 17.00 uur bij George (Lijnbaan 36-42). Wat kun je verwachten? Het allereerste (traditioneel houten) fust winterbier wordt om 14.00 uur ceremonieel aangeslagen bij George, alwaar de lijnbaan omgetoverd is tot een pop up winterterras van maar liefst 40 meter. Wat dit evenement éxtra bijzonder maakt, is dat de Fearless Chefs van Stadshaven Brouwerij en de cocktailshakers van George Cocktails and Food een exclusief pairingsmenu hebben ontwikkeld. Verwacht boeiende bites (vlees, vis en vega), perfect bijpassende cocktails, dj’s, kraampjes, kerstpakketten en unieke give aways. Looproutes en een maximum aantal bezoekers zorgen ervoor dat iedereen veilig van dit ‘Whats Brewin’ evenement kan genieten.