IF YOU WANNA RUN COOL. YOU GOT TO RUN ON HEAVY, HEAVY FUEL.

Ten Fidy Imperial Stout.

Olie is voor de motor als bloed voor het lichaam. Het moet overal komen om ervoor te zorgen dat er niets afsterft en alles naar behoren blijft werken. Smeren is uiteraard de hoofdfunctie van motorolie. Hierdoor gun je jouw motor een langere levensduur. Bier is natuurlijk voor het lichaam als olie voor de motor. Het koelt, smeert en voedt het lichaam. Bovendien heeft bier een gunstig effect op de geest. Mens sana in corpora sano. Ten Fidy, een Russian Imperial stout van Oscar Blues is de olie onder de bieren.

Ten Fidy is een krachtige Russian Imperial Stout met een “olieachtig”mondgevoel, waarin de donkere mout duidelijk naar voren komt. Het bier is perfect in balans en heeft een hoppige afdronk. Ideal voor het smeren van lichaam van geest.

*Voor de leek, Ten Fidy is ook een merk van smeerolie.

Alle bieren van de Oscar Blues Brewery zijn overigens verpakt in blik. De brouwerij was en is een pionier in afvullen van Craft beer in blik. Eigenaar Dale Katchis verzekert de consumenten dat er geen bliksmaak aan de bieren zit. “Mensen denken dat ze rechtstreeks uit blik moeten drinken. Maar goede bieren drink je ook niet direct uit de fles”.

https://www.oskarblues.com/
Deel dit artikel:

Zelfde categorie

Recente artikelen

Misschien vind je dit leuk

Advertentie
Dutch Beer Challenge 2024
Schrijf uw bieren in!