LINDEMANS LAMBIC TOUR

Zondag 22 september

Zondag 22 september laten ze in Brussel weer eens de auto links liggen. Een weekje later dan sommige andere grote steden, maar dat is dan ook om er zeker van te zijn dat er niets in de weg ligt om naar Brussel af te zakken met zijn stalen ros en van de 4de editie van de Lindemans Lambic Tour te genieten.

Van het hartje van Brussel naar de Zennevallei en brouwerij en/of van de brouwerij naar het hartje van Brussel: jij beslist! 20 of 40km niet overdreven en dus binnen bereik van elke liefhebber. De twee routes zijn verschillend zodat de meest gemotiveerde deelnemers twee keer zoveel plezier beleven. De route gaat langs de groene longen van Brussel, laat  jou de mooie art nouveau van onze hoofdstad ontdekken en omvat enkele prominente oriëntatiepunten zoals Hotel Solvay, het Koningsplein en de Hallepoort. Eens je uit Brussel bent geniet je van een oase van rust in de magische Zennevallei. Er is werkelijk geen betere manier om de Brusselse art nouveau te ontdekken en de magische atmosfeer te ontdekken van het Pajottenland, de geboorteplek van de microflora die lambiek zo speciaal maakt!

Op het Koningsplein kun je een verfrissende pauze maken aan de Lindemans Beer Truck en in de brouwerij zelf wordt uiteraard een waar feestje gebouwd. Mogelijkheid tot bezoek, muziek, ambiance en uiteraard lekker frisse lambiekbieren.

De route is volledig bewegwijzerd en bovendien krijg je bij registratie een gedetailleerde kaart en een bon voor een gratis consumptie in Brussel of Vlezenbeek. De vroege vogels krijgen er nog een extra cadeautje bovenop.

Registreer dus meteen op www.lindemanslambictour.be en zet het in die agenda!

Deel dit artikel:

Zelfde categorie

Recente artikelen

Misschien vind je dit leuk

Advertentie
Bier Passie Weekend