MAES 0,0%

Geeft renners een boost

Bierbrouwer Maes is vanaf dit jaar met Maes 0.0% de officiële en trotse sponsor van het Deceuninck-Quick-Step Cycling Team. Maes 0,0% is de ideale isotone drank om de renners na de inspanning weer op krachten te brengen. De logica van de samenwerking gaat echter verder, daar Maes er prat op gaat dat de band tussen echte maten hen sterker maakt als groep … en nergens binnen het peloton is het groepsgevoel groter dan bij Deceuninck-Quick-Step.

Vandaag wordt met de Omloop Het Nieuwsblad het startschot gegeven van het klassiekersseizoen in België. Een dag waar vele wielerliefhebbers jaarlijks naar uitkijken en de ideale gelegenheid om nog eens onder makkers af te spreken. Kameraadschap waarop Maes maar al te graag inspeelt met een ‘bevoorradingscampagne’. In 2019 zal de bevoorrading gebeuren met Maes 0,0%, het alcoholvrije bier dat bovendien weinig calorieën bevat en dus toelaat om je maten onbeperkt te trakteren!

Maes 0.0% is daarnaast ook zeer populair onder sporters omdat alcoholvrij bier onder de isotone dranken valt. Een isotone drank bevat de juiste hoeveelheid water, natrium, koolhydraten en kalium. Het natrium helpt het lichaam het water vast te houden en de dorst te stimuleren. De koolhydraten verhogen dan weer het glucosegehalte en voeden zo je energie. En het kalium ten slotte helpt het lichaam om deze energie sneller op te slaan … zo weet je meteen hoe de winstkansen van het Deceuninck-Quick-Step Cycling Team nog wat opgekrikt worden. Een sterke team spirit en de juiste ‘brandstof’, een perfecte combo.

Laat de show dus maar van start gaan!

Foto’s © Luc Claessen / Getty Images

Deel dit artikel:

Zelfde categorie

Recente artikelen

Misschien vind je dit leuk

Advertentie
Dutch Beer Challenge 2024
Schrijf uw bieren in!