Bier Grand Cru
Modeste Bier Festival
Het Modeste Bierfestival, dat dit jaar toe is aan zijn achtste editie, verhuist naar een nieuwe locatie. Tijdens het weekend van 6 en 7 oktober, ruilt het bierevent de magazijnen van Boomgaard17 in voor een plek Brouwerij De Koninck op de Mechelsesteenweg in Antwerpen. Van 11u tot 19u, kunnen bierliefhebbers hun hart ophalen bij de gezellige standen van een dertigtal Belgische brouwers, die er maar liefst 200 verschillende bieren voorstellen.

Sinds de eerste editie acht jaar geleden, vinden jaarlijks duizenden bierliefhebbers hun weg naar het Modeste Bierfestival in Antwerpen. Deze keer kiest het bierevenement voor een nieuwe locatie: brouwerij De Koninck. Gedurende het weekend van 6 en 7 oktober, stellen een dertigtal Antwerpse starters en Belgian Family Brewers er meer dan 200 verrassende bieren voor.

Eens aangekomen op het festival, koop je voor €3 een proefglaasje, dat je voor €1 per proevertje van 15cl kan laten vullen. Naast het degusteren van deze vers getapte biertjes, zijn er verschillende randactiviteiten voorzien die ook allemaal draaien rond bier en food. Zo vind je op het bierfestival bijzondere juwelen en kleding in bierthema, kan je je kans wagen bij de biertombola en zijn er diverse eetkraampjes die lekker hapjes voorschotelen.

http://www.antwerpsbiercollege.be/ModesteBierFestival/