Bier Grand Cru
Peak Barrel Aged 2023
Zes jaar op rij onthult de brouwerij Belgium Peak Beer de nieuwe edities van zijn PEAK BARREL AGED. Deze bieren worden zorgvuldig verfijnd in eiken vaten, wat het bier een uitgesproken karakter met sterke aroma's geeft. Het betreft exclusieve genummerde flesjes, beschikbaar in beperkte oplage. Om de liefhebbers steeds te verrassen met ongeëvenaarde aroma's, heeft de brouwerij al bieren vervaardigd die gerelateerd zijn aan Rum, Sauternes, Bourbon, Calvados, Porto en whisky... Nu de vorige edities snel uitverkocht zijn, is het tijd om de nieuwe jaargangen te ontdekken

PEAK BARREL AGED – TRIPLE COGNAC 2023

Met zijn prachtige oranjeachtige tint, verkregen door de rijping gedurende verschillende maanden in cognacvaten, krijgt deze Peak Barrel Aged bier aroma’s van abrikoos, perzik en cognac. Een bier om van te genieten tijdens winteravonden, dicht bij de haard, waar je met volle mond de warme, verfijnde smaak van een voortreffelijke XO cognac proeft.

PEAK BARREL AGED – TRIPLE RHUM 2023

Al 5 jaar lang stelt de brouwerij zijn Peak Triple voor, gerijpt in rumvaten. Na het winnen van meerdere onderscheidingen, hebben de brouwers besloten om elk jaar een nieuwe versie uit te brengen. Door een rijping van 3 maanden in rumvaten, wordt onze Peak Triple verrijkt met subtiele aroma’s van vanille, aangevuld met een warme, zachte hint van karamelsmaak.

Foto’s © Bart Van der Perre