RIJDEN & DRINKEN

Voor één keer is de combinatie rijden en drinken toegestaan. Tijdens de driejaarlijkse racewedstrijd van volkscafé Oud Arsenaal nemen een zestal teams het 12 uur tegen elkaar op. Een autoracebaan naast de tafels en stoelen van het café vormen de setting, aangevuld met supporters en kwaliteitsbieren.

Doel van de nachtelijke race is plezier. Of zoals cafébaas Steph Erauw het omschrijft: “Af en toe willen grote jongens nog eens 12 jaar zijn. Dit initiatief draait louter om plezier en solidariteit tussen onze klanten.”

Michael Leys en Stefaan Soetemans van brouwerij The Musketeers vormen één van de deelnemende raceteams. Zij komen al jaar en dag in café Oud Arsenaal. “Naast brouwen, gaan we ook graag gewoon op café. Zeker daar waar de betere speciaalbieren worden geschonken”, vertellen de heren van de Troubadourbieren met een knipoog. Onder meer het verfrissende Troubadour Blond gaat vlot over de toog in Oud Arsenaal.

Wie de deelnemers een hart onder de riem wil steken of gewoon een pintje wil komen drinken is welkom. De ’12 uur van Oud Arsenaal’ vindt plaats van maandagavond 31 oktober vanaf 20 uur tot dinsdagochtend 1 november om 8 uur.

Deel dit artikel:

Zelfde categorie

Recente artikelen

Misschien vind je dit leuk

Advertentie
Bier Passie Weekend