RUNDERPANNETJE SAISON DUPONT

Een super eenvoudig een heel smakelijk gerecht. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn om lekker te zijn. We wokken het rundvlees met allerlei groenten en parfumeren het gerecht met een Saison Dupont.

Ingrediënten:

 • 300 gr biefstuk in reepjes gesneden100 gr bleekselder in blokjes gesneden400 gr wortels in schijfjes gesneden1 rode paprika in reepjes gesneden100 gr diepvries erwtjes2 el sojasaus2 el Hoisinsaus1 el kerriepoeder10 cl Saison DupontPlantaardige oliePeper & Zout
 • Bereidingswijze:
 • Verwarm de olie in de wok.Bak de reepjes biefstuk op een hoog vuur gedurende 4 minuten.Haal het vlees uit de pan en hou warm.Doe de groenten in pan en bak ze al roerend.Voeg het bier, de sojasaus, de Hoisinsaus en de kerrie toe.Kruid met peper en zout.Voeg het vlees toe en laat twee minuten garen.Serveer met basmatirijst.
 • Pairing:Een Saison Dupont is een ideale begeleider van het gerecht. Het frisse, bittere en licht kruidige bier past uitstekend bij de mild oosterse smaken van dit gerecht. De kruidigheid  van het bier vind mooi aansluiting bij de kerrie.

  Deel dit artikel:

  Zelfde categorie

  Recente artikelen

  Misschien vind je dit leuk

  Advertentie
  Bier Passie Weekend