Luc De Raedemaeker
Snel aan tafel… met bier!
Het nieuwe kookboek van Colruyt
‘Haast en spoed is zelden goed’, 'Als ge aan de snelheid van het licht rond een stoel loopt, trapt ge vanachter op uw eigen hielen’, ‘Snelheidsduivel’, ... . Al deze uitspraken en gezegden hebben een negatieve connotatie. Snelheid wordt vaak als iets slecht beschouwd en al zeker in de keuken. Het nieuwe kookboek van Colruyt brengt hier verandering in. Het kookteam van deze Belgische supermarktketen brengt 92 makkelijke recepten samen, die ideaal zijn voor drukke dagen.

Dit kookboek bevat een heleboel vlotte en evenwichtige recepten voor drukke dagen. Handige eenpansgerechten, ovenschotels, stoofpotjes, maaltijden die je makkelijk vooraf klaarmaakt… Alles komt aan bod in vier hoofdstukken: ‘Pan op tafel’ (‘Pot oep tofel’ in het Brussels), ‘Tijd voor iets anders’, ‘Vooraf begonnen is tijd gewonnen’ en ‘ Chill aan tafel’. Alle bereidingen zijn makkelijk haalbaar, ook voor de keukenklunzen onder ons.

Elk recept wordt voorzien van een biersuggestie. De bieren komen uit het ruime bierassortiment van Colruyt, waar je uiteraard ook alle ingrediënten voor de recepten kunt vinden. Zo win je ook bij de boodschappen alvast kostbare tijd … one-stop-shopping!

Cover © Colruyt