THE FINAL COUNTDOWN

Naar een ‘bierige’ Kerst

Toegegeven, ook wij hebben een hekel aan het feit dat je in september al volop wordt gewezen op het feit dat het hoog tijd is om de ‘klaassnoep’ in te kopen en dat je begin januari al niet al te veel moeite meer moet doen om paaseieren te vinden, maar deze ‘moet’ je gewoon wat op voorhand kunnen inplannen. Het aftellen naar Kerst begint op 1 december (*) dus kunnen we niet wachten tot de Sint effectief weer het land verlaten heeft. Die adventskalender moet je gewoon al deze maand in huis halen.

Elke dag van december uitkijken naar welk leuk prentje er achter het genummerde deurtje zit was altijd spannend. Eens er achter die deurtjes ook nog eens telkens een chocolaatje kwam te zitten, was het nog beter. Nu krijg je de kers op de taart met achter elk ‘deurtje’ een verrassingsbier. De perfecte 16+ adventskalender en zijn er van 1 december tot Kerstavond nu toch wel net 24 dagen zeker … een bak!

Dagelijks een lekker bier is tof, maar bij de adventskalender gaat het hem toch vooral om het verrassingseffect. Het is gelijk met pakjes, alleen al ze mogen opendoen om eindelijk te weten wat er in zat is het grootste deel van het plezier. Met de Beerwulf Speciaalbier Adventskalender heb je dat allemaal. Een mooie doos met 24 flesjes achter evenveel ‘deurtjes’. Wat er in zit weet je niet, maar slecht bier heeft Beerwulf niet in het aanbod, dus dat zit goed. Het verrassingseffect kan bovendien niet worden vergald door een van die Facebookvriendjes die toevallig net zijn deurtje eerder dan jou open trekt daar de flessen in elke doos in een ander volgorde zitten. Spannend, leuk en lekker: bestellen die handel.

Enige dat je eigenlijk nog moet doen is ofwel jouw ‘adventskalender’ een plaatsje geven in de koelkast, ofwel het deurtje zeker al in de ochtend open doen zodat je de ‘buit van de dag’ koel kunt leggen en er tot het aanbreken van de avond naar kunt uitkijken. Santé en laat 1 december maar komen.

(*) ‘officieel’ begint de advent vier zondagen voor Kerst, maar meestal wordt voor ’t gemak gewoon 1 december genomen om het aftellen te beginnen.

Deel dit artikel:

Zelfde categorie

Recente artikelen

Misschien vind je dit leuk

Advertentie
Bier Passie Weekend