Yannick de Cocqueau
The show must go on
Bier, kaas en comedy
Gezellig met een paar vrienden afspreken en een leuke en heerlijk bier- en kaasavond inplannen zit er momenteel niet echt in. Maar dat betekent nu ook niet perse dat we ons die geneugtes moeten ontzeggen, toch? The show must go on. We zitten dan wel 'opgesloten', we zijn nog springlevend en hebben dus nog absoluut nood aan de nodige brandstof voor lichaam en ziel. Brouwerij Van Steenberge heeft op dat vlak een flinke portie super performante 'diesel' voor ons klaar liggen! Bier, kaas en humor in een 'doosje'.

Laat je verrassen door de unieke smaken van het uitgebreide gamma bieren van Brouwerij Van Steenberge gepaard met kazen die zorgvuldig werden geselecteerd door niemand minder dan Luc Callebaut. En dat allemaal gewoon bij jou thuis, in je bubbel en zonder gedoe. Je hoeft de deur niet uit, het genot komt naar jou toe in de vorm van een degustatiebox voor twee personen. Deze degustatiebox bevat maar liefst 7 diverse bieren met 7 passende kazen waaronder een exclusieve 75cl fles Gulden Draak Classic die al 5 jaar de tijd heeft gekregen om te rijpen en al zijn ‘krachten’ te ontwikkelen.

Samen met deze box wordt er op vrijdagavond 27 november om 19u een livestream georganiseerd waarbij je alles te weten komt over de bieren, de kazen en uiteraard de combinatie van beiden. De uitleg wordt gegeven door niemand minder dan Jef Versele (6de generatie aan het roer van de brouwerij) en de kaasmeesters Callebaut & Verhaver. Het geheel wordt aan mekaar ‘gelijmd’ met de nodige humor door stand-upcomedian Joost Van Hyfte.

En dat voor het luttele bedrag van €28,5 en gratis geleverd bij jou thuis (in heel Vlaanderen)? Komaan, dit kun je gewoon niet laten liggen! Bestellen is mogelijk tot 23 november om 20u via volgend formulier. De levering van de box vindt plaats op 27 november zelf daar die kaas namelijk best niet te lang blijft liggen.

Let wel: de actie loop enkel in (Belgisch) Vlaanderen en het aantal beschikbare boxen is beperkt … OP = OP !

Inschrijven kan via volgend formulier

Cover © Lekker van bij ons