Yannick de Cocqueau
The sky is the limit
Het is waarschijnlijk vrij ongemerkt gepasseerd, maar niet enkel onze Hockey mannen en andere atleten haalden onlangs goud. Maandag werd het parachutistenteam Hayabusa voor de vierde keer op rij wereldkampioen outdoor formatie skydiven. De vier parachutisten van het Belgische team maakten boven het Russische Kemerovo de meeste formaties van alle landen en laten de USA en Qatar ruim achter zich.

Toch een hele prestatie die ook wel wat waardering van ‘het volk’ en ‘de natie’ verdient. Of ze bij onze majesteit zullen worden geroepen weten we niet, maar wij vinden deze prestatie toch het ontkurken van een Gouden Arend waard. Want goud hebben deze vier vogels absoluut ook in de vleugels.

Gouden Arend is een goudblond degustatiebier van Brouwerij De Ryck. Een feestbier met een zachte en volle basis en een verrassend pittig en hoppig karakter. Het bier heeft een aangename, fruitige afdronk met een vleugje citrus en een evenwichtige bitterheid. Elegant en in balans, pure klasse. Het wordt slechts één maal per jaar gebrouwen ter ere van de verjaardag van de brouwerij.

De resultaten van de competitie vind je op de website van de Fédération Aéronautique Internationale.