Bier Grand Cru
St.Bernardus Tokyo
Brouwerij St.Bernardus pakt uit met een nieuw bier, in blik!
St.Bernardus Tokyo. Sounds familiar? Dat kan kloppen, want in 2012 lanceerden we inderdaad al een éénmalig brouwsel naar aanleiding van de opening van het eerste St.Bernardus thema café in de Japanse hoofdstad. Acht jaar na datum kan je opnieuw een St.Bernardus Tokyo proeven, mét een nieuwe receptuur! Voor het artwork van het blik deden we een beroep op de jonge, Belgische illustrator Jonas Devacht. Het is een impressie van het Japanse nachtleven in de iconische straten van Kanda, de wijk waar ‘Brasserie St.Bernardus’ gelegen is.

Verpakking

In het buitenland is het reeds schering en inslag, maar we zijn ervan overtuigd dat er ook in ons land plaats is voor speciaalbier in blik, in een mooie verpakking en wensen graag onze ‘fans’ hiervan te overtuigen. St.Bernardus Tokyo is dus enkel beschikbaar in blik (33cl) en op vat.

Jonas Devacht

Jonas Devacht is een jonge, West-Vlaamse illustrator. Hij mocht reeds de sfeer opsnuiven in gekende studios in o.a. Brighton en New York. Die grootstedelijke context is ook voelbaar in zijn eigen ontwerpen. Voor het artwork van St.Bernardus Tokyo heeft hij zich laten inspireren door het Japanse nachtleven, met zijn typische smalle straatjes en overvloed aan neon.

Foto’s © Brouwerij St.Bernardus