Bier Grand Cru
Tour De Ranke
De goede start van de lente
Met de eerste stralen lentezon, komen de fietskriebels weer opduiken. Dat is misschien bij jou het geval en voor professionele renners geldt het zeker. Er staan dan ook meteen een reeks wielerklassiekers voor de deur zodat ze van dat kriebelend gevoel af geraken. Omdat ze bij De Ranke ook van koersen houden en aangezien ze net de tweede verjaardag van hun taproom vieren, nodigen ze iedereen uit om hen met de fiets te komen bezoeken. Zo kan iedereen op een aangename manier van die kriebels af. Want ja, als het kriebelt moet je ...

Het viel de brouwerij op dat veel van de ‘lenteklassiekers’ eigenlijk best in de buurt eindigen en het m.a.w. perfect te combineren valt met een bezoekje aan hun taproom. Denk aan: de E3 Binckbank Classic in Harelbeke (27 maart en op amper 16 km), Gent-Wevelgem in Wevelgem (29 maart en Wevelgem is maar 15 km verwijderd van De Ranke), de Ronde van Vlaanderen in Oudenaarde (5 april en als Oudenaarde al op 30 km ligt, passeert de tour zelfs nog iets dichter in de buurt) en de Franse klassieker Paris-Roubaix (11 april en ook al ligt die vélodrome van Roubaix in het ‘buitenland’, het is eigenlijk op nog geen 12 kilometer afstand).

Om alle fietsers het perfecte excuus te geven om tussen de koersen door (of nadien om bij te praten) bij de Taproom van De Ranke te stoppen, geven ze aan iedereen die met de fiets komt het eerste bier van het vat gratis. De actie loopt van 27 maart tot 11 april en geldt zowel op vrijdagen als op zaterdagen … tijdens de openingsuren van de taproom met andere woorden!

Smeer je ketting maar eens goed in, pomp die banden nog wat op en stel jouw eigen Tour de Ranke samen met stop in de taproom van de brouwerij.