VREET ‘M OP MET HUID EN HAAR

Boestering met Taras Boulba

Boestering met een pellepatat is pure nostalgie voor velen onder ons. Geen gedoe, maar een snel en gemakkelijk gerecht. Maak de vis puur natuur klaar, gegrild of geroosterd op een houtvuurtje. En serveer de lekkernij op een stuk bakpapier met een pellepatat. De kuit is als kaviaar, een pure delicatesse. Met een Taras Boulba, een zalig bitter bier van Brasserie de la Senne, is het feest compleet. En deze hele feestmaaltijd heeft u nog geen vijf euro gekost! Smakelijk.

Ingrediënten:

  • 4  boesteringen (panharingen), schoongemaakt
  • peper en zout
  • zonnebloemolie
  • gloeiende houtskool

Bereidingswijze:

  1. Smeer een gril in met de zonnebloemolie.
  2. Kruid de boesteringen met peper en zout.
  3. Leg de vissen op de gril en rooster ze.
  4. Dien ze op met een pellepatat.

Cover ©Visit Finland

Deel dit artikel:

Zelfde categorie

Recente artikelen

Misschien vind je dit leuk

Advertentie
Dutch Beer Challenge 2024
Schrijf uw bieren in!