WAS JE HAAR EENS MET TRAPPISTENBIER!

De zusters van de Abdij Onze Lieve Vrouw van Nazareth verwerken voortaan bier in hun TRAPP-shampoos. Bier doet je kapsel immers glanzen en doet wonderen voor krullen. Het is de eerste keer dat een haarverzorgingsproduct met echt trappistenbier op de markt wordt gebracht.

Sinds 1964 produceren de zusters trappistinnen van de Abdij Onze Lieve Vrouw van Nazareth (Brecht, provincie Antwerpen) zeep- en schoonmaakproducten onder de merknaam TRAPP. 55 jaar later willen ze het productassortiment beter laten aansluiten bij de verwachtingen en noden van morgen. Daarom pakken de trappistinnen binnenkort niet alleen uit met een nieuwe abdijwinkel maar ook met een nieuw gamma verzorgingsproducten. De parel aan de kroon is een shampoo op basis van trappistenbier.

De trappistenbiershampoo wordt gemaakt met Dubbel van de nabijgelegen abdij van Westmalle. De samenvoeging van twee heerlijk schuimende producten is een topper. Het is een licht geparfumeerde shampoo met conditioner-effect”, aldus Zuster Katharina, abdis van de abdij Onze Lieve Vrouw van Nazareth.`

Je kan deze shampoo in de abdij winkel of online kopen aan 8,90 euro per fles.

Deel dit artikel:

Zelfde categorie

Recente artikelen

Misschien vind je dit leuk

Advertentie
Dutch Beer Challenge 2024
Schrijf uw bieren in!